×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Cloud9 och SK Gaming klara för ESL One Cologne

1
ESL har offentliggjort att de bjudit in Cloud9 och SK Gaming till den kommande upplagan av ESL One Cologne. Turneringen kommer att spelas mellan den 3-8 juli i Köln, Tyskland, där SK just nu är regerande mästare.
Förra årets ESL One Cologne-final kan komma att upprepa sig detta år då arrangörerna offentliggjort att både SK Gaming och Cloud9 blivit inbjudna till den kommande upplagan av turneringen. De förstnämnda har ännu inte vunnit någon turnering under 2018 och är just nu regerande Cologne-mästare vilket innebär att de väntas försvara sin titel i Köln, Tyskland. De senaste majormästarna har säkrat en titel under årets ynka två månader, genom att vinna Eleague Major Boston.

ESL One Cologne kommer att spelas mellan den 3-8 juli från Lanxess Arena i Köln. De tre första dagarna, 3-5 juli, kommer att bestå av ett gruppspel innan slutspelet går igång den 6 juli. Turneringen kommer att ha 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,4 miljoner kronor, vilket är cirka 400 000 kronor mer än förra årets upplaga. Denna massiva prissumma kommer totalt 16 lag att slåss om, varav åtta väntas bli inbjudna.

ESL One Cologne 2018

Cloud9
SK Gaming
Världen Inbjudna x6
Världen Kvalade x8

Arrangörernas eget uttalande
esl-one.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..