×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Ex-100 Thieves klara för ESEA MDL under Não Tem Como tillsammans med felps

1
Under namnet Não Tem Como, NTC, har de tidigare 100 Thieves-spelarna gått samman för att delta i den pågående ESEA Mountain Dew League-säsongen. Vito "kNg" Giuseppes plats fylls av Joao "felps" Vasconcellos från SK Gaming.
Ungefär en månad in i den pågående ESEA-säsongen har ESL valt att slänga in ett nytt lag i smeten. Det handlar om brasilianska Não Tem Como, tidigare 100 Thieves, som erhåller en plats i ESEA Mountain Dew League. Platsen de tar är den som tidigare varit åsidosatt som en "placeholder". I samband med nyheterna offentliggjordes även lagets femte spelare, Joao "felps" Vasconcellos, som ersätter Vito "kNgV" Giuseppe.

Vasconcellos har varit en del av SK Gaming sedan oktober 2017, men placerades på bänken i november när laget plockade in Ricardo "boltz" Prass i hans ställe. Han agerade dock inhoppare under Eleague Major Boston eftersom Prass inte fick spela för SK på grund av arrangörernas regelverk. Vasconcellos kontrakt med SK Gaming fortlöper, trots att han nu spelar tillsammans med bröderna Tales lag, vilket innebär att intresserade organisationer kommer att behöva köpa ut spelaren från SK om de vill kontraktera NTC. Det kan dock hända att detta inte kommer att vara nödvändigt eftersom SK ryktas vilja plocka upp laget till sommaren när deras nuvarande lags kontrakt löper ut.


Visste du att...

Não Tem Como, eller NTC som det förkortas, är namnet på Lincoln "fnx" Laus egna klädmärke? På webbsidan kan man se Lau och bland andra Marcelo "coldzera" David agera modeller för plaggen. Namnet betyder "det är inte som" direkt översatt till svenska från portugisiska, eller "there's no way" på engelska. Tanken bakom namnet ska vara motivation och att ingen kan stoppa en från att må sitt mål.

SK Gaming ryktas vara bland intressenterna för laget
dbltap.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..