×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

SK Gaming och Heroic säkrar 2-1 i Kiev

1
SK Gaming vann revansch-mötet i Kiev över Cloud9 med 16-8 på Cache och 16-7 på Inferno. På den sekundära sändningskanalen säkrade Heroic vinst på två kartor över Tyloo med 16-14 på Inferno och 16-7 på Train.
I dagens tredje match fick vi se en repris av den ena Eleague Major Boston-semifinalen mellan SK Gaming och Cloud9 som började på Cache. SK, vars kartval det var, fick en tidig ledning på 3-0 som försvarare och det var först i den första vapenrundan som Cloud9 tog sig in i matchen. Snart kunde den nordamerikanska sidan kvittera med 4-4, ett momentum de dessvärre inte kunde hålla under resten av halvan som slutade 9-6 till SK Gaming. Den andra halvan började även den bra för den brasilianska femman och Cloud9 vann än en gång den första vapenrundan, denna gång tack vare tre snabba från Timothy "autimatic" Ta. Det visade sig dock inte vara tillräckligt och SK kunde snart knäcka sina motståndare för att stänga kartan med 16-8.

Den andra kartan var Inferno, där SK åter tog en ledning på 3-0 innan Cloud9 fick fotfäste. Lucas "steel" Lopes lag tog en kort ledning, men de kunde inte göra mycket innan SK än en gång tog full kontroll. En 1vs2-clutch från Marcelo "coldzera" David stängde ner Cloud9 och SK stängde halvan med dominanta 10-5. I kartans andra pistolrunda plockade Ricardo "boltz" Prass fyra frags vilket gav hans lag en fortsatt ledning. Cloud9 försökte sig på en comeback, men det gick inte vägen och SK stängde snart kartan med 16-7.


Samtidigt ställdes TyLoo mot Heroic , som huserar en av turneringens svenskhopp i form av Andreas "MODDII" Fridh. Den danska sidan började Inferno med en vunnen pistolrunda, som Hansel "BnTeT" Ferdinand besvarade rundan därefter med tre frags. Heroic kunde dock snart få kontroll över situationen och tog ledningen på 4-1 innan Tyloo åter vaknade till liv. När det var dags för sidbyte ledde den asiatiska sidan med 8-7. Fridhs femma säkrade kartans andra pistolrunda, men Tyloo visade sig på tok för starka och tog en ledning med hela 14-9. En taktisk paus senare tänkte Heroic om och gjorde en rejäl comeback för att stänga kartan med 16-14.

Seriens andra karta var Train, där Heroic fick en oerhört bra start med sex raka rundor. Vinstsviten besvarades dock med ett taggat Tyloo som plockade ett flertal rundor på rad vilket skakade den danska sidan. Trots detta vägrade Nikolaj "niko" Kristensen och hans lagkamrater ge sina motståndare chansen att närma sig, de stängde halvan med 10-5. Heroic säkrade sin fjärde pistolrunda under matchens gång och gav bara Tyloo en enda runda under andra halvlek. Fridhs mannar stängde kartan med 16-7 för att säkra 2-1 i spelade matcher.



Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..