×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Copenhagen Games ökar damernas prispott

4
25 000 dollar, motsvarande cirka 198 000 kronor, kommer att stå på spel i Copenhagen Games damturnering i Counter-Strike: Global Offensive. Turneringen kommer att spelas den 29 mars från Bella Center i Köpenhamn, Danmark.
Copenhagen Games fortsätter att höja sina prispotter i Counter-Strike: Global Offensive. Arrangörerna har tidigare offentliggjort att deras huvudturnering kommer att ha hela 100 000 dollar, motsvarande cirka 791 000 kronor, i potten och nu har de gått ut med att även damturneringen får en högre summa än tidigare år. Damerna kommer att slåss om en pott på 25 000 dollar, motsvarande ungefär 198 000 svenska riksdaler, i Danmark den 29 mars. Detta innebär att det är ungefär 79 000 kronor mer i prispott än förra året.

Utöver höjningen av prispotten kommer produktionen att uppdateras inför den kommande upplagan av turneringen, vilket även innebär att sändningen kommer att förbättras liksom vad som faktiskt händer på plats. Turneringen kommer som sagt att spelas den 29 mars från Bella Center i Köpenhamn, Danmark, och kommer att vara en del av Copenhagen Games-eventet som pågår mellan den 28 mars och 1 april. Turneringen är öppen vilket innebär att alla damlag på plats kan delta. Förra årets vinnare, Team Secret som nu spelar under RES Gaming, har sedan tidigare offentliggjort att de kommer att vara på plats för turneringen. Det kommer dessutom att vara lagets debut under RES fana samt tillsammans med Christine "potter" Chi.

Fullständig information och prisfördelning
copenhagengames.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..