×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Faze Clan med riktig uppvisning mot nyblivna majormästarna, G2 tvålar dit Astralis

2
Det blev vinst för stjärnlaget Faze Clan och franska G2 Esports i söndagens avslutande två matcher i Swiss-gruppspelet av SL i-League Starseries Season 4. I morgon är det dags att dela ut de första slutspelsbiljetterna.
De må vara färska majormästare men mot Faze Clan hade Cloud 9 ändå ingenting att komma med då lagen möttes under söndagskvällen. Efter en förkrossande 16-1-seger för Faze Clan på inledande Cache kunde Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater sätta spika in kistan genom att vinna efterföljande Inferno med 16-8. Värt att notera är att Cloud9 då bara låg tre rundor efter Faze Clan efter att den första halvan, då Faze spelade som det försvarande lagen, hade avgjorts. Faze alltså vinnare i matchen och stjärnlaget kan nu säkra avancemang redan under måndagen.

Stark avslutning av G2 Esports

Ett annat lag som kan säkra en slutspelsplats redan i morgon är franska G2 Esports som under söndagskvällen besegrade danska Astralis med 2-1 i kartor. Det var just G2 som öppnade matchen bäst genom att ta hem segern på Cache (16-10) innan Astralis kunde slå tillbaka och vinna Overpass med 16-12. Därmed hade båda lagen vunnit sina egna kartval. Matchen kom sedan att avgöras på Inferno och där var det ett anfallande G2 Esports som satte tonen redan från start. Med en nio rundor stark ledning efter den första halvan kunde de fälla avgörande åtta rundor efter sidbytet. Slutställningen för kartan blev 16-7 och därmed var den andra speldagen över.

Resultat, Omgång 2


Fnatic ställs mot Renegades i en vinna eller försvinna-match med start klockan 09 på måndagen

Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..