×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Här är lagen till det slutna ECS-kvalet i Europa

1
I helgen spelas det slutna kvalet till ECS femte säsong. 16 lag kommer att slåss om fyra platser i ECS Challenger Cup där dessa kommer att möta fyra inbjudna lag i jakten på en plats i ligan. Bland lagen i det slutna kvalet finnes Tinderklubben med svenska Mattias "khobra" Heidnert.
Den femte säsongen av ECS har börjat kvalprocessen vars slutna portion kommer att spelas i helgen. 16 lag kommer att ställas mot varandra mellan den 17-18 februari i jakten på en plats i ligan. Arrangörerna har hållit i åtta kval där de två bästa lagen från varje kvalomgång avancerat till det slutna kvalet. Fyra lag kommer att säkra platser i ECS Challenger Cup där två platser står på spel i den kommande säsongen av ligan.

Tyvärr lyckades inga helsvenska lag avancera till den slutna portionen av kvalprocessen, men vi har trots allt en svensk represent bland spelarna. Det handlar om Mattias "Khobra" Heidnert som lyckades ta sig vidare från det öppna kvalet efter att han slagit Envyus Academy med 2-1 i kartor tillsammans med TinderklubbeN. Efter helgens kvalomgång kommer som sagt de fyra toppande lagen att göra bland andra Godsent och Heroic sällskap i ECS Challenger Cup som spelas mellan den 10-11 mars.

Följande lag har säkrat en plats i det slutna kvalet

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..