×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

BIG värvar tiziaN — k1to ersätter i Alternate Attax

1
Tizian "tiziaN" Feldbusch har blivit uppköpt från Alternate Attax av BIG. Den 19 år gamla Nils "k1to" Gruhne från Berzerk ersätter Feldbusch i Alternates startfemma.
I söndags offentliggjorde BIG att de kontrakterat Tizian "tiziaN" Feldbusch efter att organisationen köpt spelaren från Alternate Attax. Enligt sajten unikrn.com såldes Feldbusch för en rekordhög summa, så pass hög att den ska vara den högsta genom tiderna för en tysk spelare. Han har varit en del av Alternate sedan januari 2016 och hjälpte under sin tid under organisationens fana dem till vinst under ESWC 2016 och en plats i den andra säsongen av Eleague. I samband med nyheterna offentliggjordes det också att Niels "luckeRRR" Jasiek fått en förlängd provtid i laget.

För att fylla Feldbusch plats har Alternate Attax valt att plocka in Nils "k1to" Gruhne från Berzerk. Den 19 år gamla tysken hjälpte Berzerk till vinst under Iiyama CS:GO Home Masters #3 samt en semifinalplats under ESL Meisterschaft Winter 2017. Enligt Alternates manager, Stephan "Scars" Barth, var det inte lätt att hitta en ersättare för Feldbusch men han är glad att de lyckats säkra Gruhne under dess bälte. Nyförvärvet kommer att debutera med sitt nya lag under kvällen då Alternate ställs mot Gambit Esports i ESEA Mountain Dew League.



BIG offentliggjorde nyförvärvet via sin partner
unikrn.com
Alternate Attax gick ut via sociala medier med nyheterna
Twitter
Både Barth och Gruhne kommenterade nyheterna
hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..