×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Nu officiellt: RUBINO ersätter es3tag i Heroic

1
Heroic har valt att ersätta Patrick "es3tag" Hansen i dess startfemma med nyförvärvet Ruben "RUBINO" Villarroel. Enligt Luis "peacemaker" Tadeu var det ett nödvändigt byte på vägen mot toppen.
Det står nu klart att Ruben "RUBINO" Villarroel blivit en officiell del av Heroic och organisationens startfemma. Strax innan cs_summit 2 gick av stapeln offentliggjorde Heroic att Villarroel värvats som inhoppare inför ESL Pro League-säsongen som nyligen börjat. Nu ersätter han alltså Patrick "es3tag" Hansen på en permanent basis.

Under cs_summit 2 var Hansen den näst bästa spelaren i laget, men trots detta menar deras coach Luis "peacemaker" Tadeu att ett byte är nödvändigt för att nå toppen. Villarroel kommenterar via organisationens webbsida att laget redan är på väg att bli ett topplag och han hoppas hjälpa dem ytterligare. Han tillägger att han vill att Heroic blir en femma andra lag hoppas slå i officiella matcher.


Organisationen offentliggjorde nyheterna via sin webbsida
heroic.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..