×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Beyond the Summit offentliggör cs_summit 3

1
cs_summit återvänder med en tredje upplaga i oktober, detta offentliggjorde Beyond the Summit under gårdagens finalsändning. Den kommande upplagan väntas följa samma format som tidigare med en avslappnad miljö och välkända ansikten i huset.
Precis innan finalen av cs_summit 2, vilken Team Liquid vann över Cloud9. offentliggjorde Beyond the Summit en tredje upplaga av turneringen. Arrangörerna har tidigare gjort sig kända inom Dota 2 samt Super Smash Brothers Melee och de hoppas fortsätta sina framgångar i Counter-Strike: Global Offensive.

cs_summit 3 väntas ta plats mellan den 11-14 oktober, vilket innebär att den är daterad strax efter nästa majorturnering och det kommer alltså bli en av de första turneringarna därefter. Arrangörerna har inte gått ut med några detaljer, men turneringen väntas följa samma stil som tidigare upplagor. Det vill säga en avslappnad miljö med ett antal välkända lag i deltagarlistan.

Beyond the Summit offentliggjorde nyheterna både via livesändningen och via sociala medier
Twitter

Artikelbild: Beyond the Summit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..