×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Liquid slår SK Gaming — ställs mot Cloud9 i cs_summit-final

1
Team Liquid har säkrat en finalplats i cs_summit 2 efter att de slagit SK Gaming på två kartor. De vann Cobblestone med 19-17 och Train med 16-11 för att nu möta Cloud9 i turneringsfinalen.
I dagens första match ställdes Team Liquid mot SK Gaming, som förlorade gårdagens övre slutspelsfinal mot finalklara Cloud9. Seriens första karta blev Cobblestone, där SK började som anfallare och säkrade den första pistolrundan. De kunde dessvärre inte bygga vidare på pistolvinsten och Liquid började bygga momentum. Jonathan "EliGE" Jablonowski fick fyra snabba frags och hjälpte sitt lag till en fortsatt ledning. När halvtidssignalen löd stod det 13-2 till Liquid. SK satte upp ett starkt försvar in på andra halvan och vann de fem första rundorna innan Liquid vaknade till och tog sig till matchpunkt. Den brasilianska sidan vägrade dock ge upp och tog kartan till övertid, men där gick Liquid ut som vinnare med 19-17.

På Train började Liquid som anfallare där de tog en tidig ledning med 3-0. Den första vapenrundan gick till Gabriel "FalleN" Toledo och hans lagkamrater för att bara några rundor senare ta ledningen. Nick "nitr0" Cannella clutchade 1vs2 för att hjälpa sitt lag till ledning vid sidbytet med 9-6. En fortsatt ledning till Liquid efter att de vunnit kartans andra pistolrunda och Cannella hjälpte sitt lag till 14-11 efter två frags och ett HP. Snart kunde Liquid stänga kartan med 16-11 vilket säkrade dem en plats i finalen.Artikelbild: Beyond the Summit
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..