×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Liquid slår SK Gaming — ställs mot Cloud9 i cs_summit-final

1
Team Liquid har säkrat en finalplats i cs_summit 2 efter att de slagit SK Gaming på två kartor. De vann Cobblestone med 19-17 och Train med 16-11 för att nu möta Cloud9 i turneringsfinalen.
I dagens första match ställdes Team Liquid mot SK Gaming, som förlorade gårdagens övre slutspelsfinal mot finalklara Cloud9. Seriens första karta blev Cobblestone, där SK började som anfallare och säkrade den första pistolrundan. De kunde dessvärre inte bygga vidare på pistolvinsten och Liquid började bygga momentum. Jonathan "EliGE" Jablonowski fick fyra snabba frags och hjälpte sitt lag till en fortsatt ledning. När halvtidssignalen löd stod det 13-2 till Liquid. SK satte upp ett starkt försvar in på andra halvan och vann de fem första rundorna innan Liquid vaknade till och tog sig till matchpunkt. Den brasilianska sidan vägrade dock ge upp och tog kartan till övertid, men där gick Liquid ut som vinnare med 19-17.

På Train började Liquid som anfallare där de tog en tidig ledning med 3-0. Den första vapenrundan gick till Gabriel "FalleN" Toledo och hans lagkamrater för att bara några rundor senare ta ledningen. Nick "nitr0" Cannella clutchade 1vs2 för att hjälpa sitt lag till ledning vid sidbytet med 9-6. En fortsatt ledning till Liquid efter att de vunnit kartans andra pistolrunda och Cannella hjälpte sitt lag till 14-11 efter två frags och ett HP. Snart kunde Liquid stänga kartan med 16-11 vilket säkrade dem en plats i finalen.Artikelbild: Beyond the Summit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..