×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Liquid och Heroic klara för nästa runda — Torqued och North utslagna

1
Team Liquid vann det nordamerikanska derbyt mellan dem och Torqued med 16-14 på Mirage och 16-9 på Train. I matchen efter stod Heroic som herrar över Danmark efter att de slagit North med 16-9 på Cobblestone och 16-11 på Train.
Dagen gick av stapeln på Mirage där Team Liquid ställdes mot Torqued. Det började bra för Liquid som vann seriens första pistolrunda efter att deras kanadensiska duo, Russel "Twistzz" Van Dulken och Keith "NAF" Markovic löste en 2vs4-situation. Rundorna gick fram och tillbaka därefter men det var Liquid som stod i ledning när halvtidssignalen löd, 9-6. Torqued säkrade kartans andra pistolrunda, men deras motståndare fick snabbt grepp om matchen. Trots detta slog Joshua "steel" Nissan och hans lagkamrater hårt mot hårt, men det kunde dessvärre inte säkra dem segern då Liquid stängde Mirage med 16-14.

Nästa karta var Torqueds val, Train, där de vann den första pistolrundan. En Deagle-ace från Van Dulken gav Liquid chansen att bygga momentum och det var först efter att de tagit sex rundor i rad som Torqued kunde sätta stopp för dess framfart. Vid sidbytet ledde Liquid med 8-7. Den andra halvan började bra för Liquid och de lyckades åter bygga ett momentum efter att Lucas "steel" Lopes clutchat 1vs3. Som försvarare kunde Torqued endast säkra ynka två rundor innan Liquid stängde kartan .


Det danska derbyt mellan North och Heroic började på Cobblestone där de sistnämnda säkrade den första pistolrundan för att sedan vinna rundan därefter. Ett påtvingat köp från North tvingade dock Heroic på fall då de vände matchen vilket gjorde det svårt för deras motståndare att bygga ekonomi. Till slut fick Andreas "MODDII" Fridh och hans lagkamrater grepp om situationen och tog sig tillbaka in i matchen. Vid halvtid ledde Heroic med 8-7. Den andra pistolrundan vanns av North, men Fridhs femma var snabba på pucken och återtog kartan i sina händer. Fridh och Patrick "es3tag" Hansen stängde kartan med tre frags var i de två sista rundorna, 16-9.

Den andra kartan var Train, där Heroic tog ledningen under en kort tid innan Mathias "MSL" Lauridsen och hans mannar tog sig in i matchen. Det stod 3-3 när lagen började experimentera och det var North som stod i ledning vid sidbyte, 9-6. Nikolaj "niko" Kristensen började halvan som försvarare med tre snabba frags vilket var starten på en situation där rundorna gick fram och tillbaka mellan lagen. Slutligen kunde Heroic kvittera med 10-10 och därefter gick de upp i ledning. North fick ekonomiska problem vilket gjorde det relativt enkelt för Heroic att stänga kartan med 16-11. Detta innebär att de kommer att möta Liquid i den lägre slutspelsfinalen.

2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..