×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

StarSeries

Första matcherna av Starseries i-League Season 4 dragna — Fnatic möter Gambit

1
Starladder har dragit vilka lag som möter vilka i de inledande matcherna av Starseries i-League CS:GO Season 4 som kommer att spelas mellan den 17-25 februari. Fnatic kommer att ställas mot Gambit Esports i deras första match.
Via en livesändning har Starladder dragit de inledande matcherna för Starseries i-League CS:GO Season 4. De deltagande lagen blev indelade i fyra pooler där den första poolen möter den fjärde och den andra möter den tredje. Under evenemangets gång kommer Fnatic att agera svenskhopp då Ninjas in Pyjamas tackat nej till deras inbjudan till turneringen.

Pool 1Pool 2Pool 3Pool 4
Faze ClanMousesportsGambit EsportsHeroic
SK GamingFnaticVirtus.proRenegades
Cloud9AstralisHellraisersTyLoo
G2 EsportsNatus VincereTeam LiquidMVP Project

Gruppspelet kommer att spelas via swiss-formatet där svenskarna får möta Gambit Esports, som kommer att spela med Denis "seized" Kostin, i deras inledande match. Astralis kommer att debutera med sitt nyförvärv, Emil "Magisk" Reif, och Team Liquid kommer att spela med Keith "NAF" Markovic.

Den första rundan av turneringen kommer att spelas som följer
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..