×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Ninjas in Pyjamas utslagna ur cs_summit 2 — Heroic och Torqued vidare

2
Under natten eliminerades både Vega Squadron och Ninjas in Pyjamas från cs_summit 2. Torqued vann över Vega med 16-13 på Inferno och 16-14 på Mirage. Heroic eliminerade ninjorna med 16-11 på Train, 7-16 på Inferno och 16-14 på Nuke.
Torqued och Vega Squadron ställdes mot varandra i cs_summits första förlorarmatch. Matchen började på Inferno, vilket var de tidigare Ibuypower-spelarnas kartval, och det amerikanska laget tog snabbt ledningen. Vid halvtid hade Braxton "swag" Pierce och hans lagkamrater ett klart försprång med 10-5. In på andra halvan lyckades den ryska skvadronen få fotfäste, men det var tyvärr inte tillräckligt och Torqued stängde kartan med 16-13.

Den andra kartan var Mirage, som Joshua "steel" Nissan öppnade med tre snabba frags i pistolrundan. Hans lag försvarade med allt de hade, men trots detta tog sig deras motståndare in i matchen. Kenneth "koosta" Suen clutchade 1vs3 och räddade Torqued vilket gjorde att de gick in i andra halvan i ledning med 8-7. Rundorna gick fram och tillbaka tills resultatet var 14-14. Pierces lag vägrade dock låta Vega ta matchen till en tredje kartan, och de plockade två rundor i rad för att stänga kartan med 16-14. Detta innebär att de eliminerade Vega Squadron ur turneringen.


I nattens sista match ställdes Andreas "MODDII" Fridh mot sina landsmän i Ninjas in Pyjamas. Matchen började på Train där Heroic tog en stark ledning med 5-1. Siffrorna på resultattavlan närmare sig dock varandra tack vare William "draken" Sundin och Richard "Xizt" Landström, och vid halvtid stod det 7-8 till den helsvenska sidan. Ninjorna tog ledningen för första gången under matchens gång, men en clutchade Patrick "es3tag" Hansen hjälpte Heroic till vinst med 16-11.

Återigen var det Heroic som fick en bra start då de tog ledningen med 3-0 på Inferno. Efter att NiP haft chansen att köpa kunde de vända kartan till dess fördel. Jakob "JUGI" Hansen säkrade en runda åt Heroic, men det visade sig vara den enda då de svenska ninjorna stängde den första halvan med 9-6. Ett dominant försvar senare stängde NiP kartan med 16-7 och matchen fortsatte till en tredje karta.

Nuke stod på tapeten och Heroic tog ledningen med 3-0 igen. Ninjorna besvarade, precis som tidigare, i köprundorna genom att kvittera 3-3. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund clutchade två rundor och Sundin clutchade en, samtliga i 1vs2-situationer, vilket gjorde att NiP byggde en stark ekonomi. Vid halvtid ledde de med 10-5. När det såg som ljusast ut, 13-5, vände Heroic på steken genom att Fridh lyckats clutcha 1vs2. Heroic plockade nio rundor i rad innan ninjorna kunde säkra en runda för att kvittera 14-14. Heroic hade dock momentum och de kommande rundorna gick snabbt förbi. Heroic stängde Nuke med 16-14 vilket innebär att Ninjas in Pyjamas blivit eliminerade från cs_summit 2 utan en enda matchvinst.Artikelbild: Beyond the Summit

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..