×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

SK Gaming och Cloud9 säkrar platser i övre slutspelsfinalen

1
SK Gaming vann sin andra match i cs_summit 2 efter att de slagit North med 16-13 på Cobblestone och 22-20 på Inferno. De kommer att möta Cloud9 under morgondagen då dessa vunnit över Team Liquid med 16-4 på Cobblestone och 16-11 på Mirage.
Dagen i Los Angeles, Kalifornien, började bra för brasilianska SK Gaming när de ställdes mot North i sin andra cs_summit 2-match. Matchen började på Cobblestone där danskarna fick en bra start. Lyckan visade sig dock inte vara långvarig och SK gick snart om sina motståndare på resultattavlan. North tog en timeout, men den kunde inte rädda halvan som gick till SK med 10-5. Den andra pistolrundan gick till Gabriel "FalleN" Toledo och hans lagkamrater, som fortsatte att briljera därefter. Dankarna satte upp ett starkt motstånd, men de kunde dessvärre inte bräcka SK, som stängde kartan med 16-13.

Den andra kartan visade sig vara något jämnare. Inferno började, precis som den tidigare kartan, bra för den danska sidan men det vände sakta men säkert. När halvtidssignalen löd låg dock North bättre till än de gjort tidigare, med 6-9 på resultattavlan. Danskarna tog sin tredje pistolrunda under matchens gång men SK var dominanta. När Markus "Kjaerbye" Kjærbye och hans mannar låg under med 8-14 tog de ett rejält krafttag som belönade sig. SK hamnade i en jobbig sits då deras motståndare snart kunde kvittera med 14-14 och trots att de tog kartan till matchpunkt lyckades North pusha den till övertid. Två övertider senare stod SK som vinnare med 22-20.


Då SK Gaming lyckats säkra en plats i den övre slutspelsfinalen väntade de in sina motståndare, som skulle tas fram över en match mellan Cloud9 och Team Liquid. Matchen gick av stapeln på Cobblestone där Liquid inte hade en chans mot landsmännen i Cloud9. Vid halvtid stod majorvinnarna i ledning med hela 12-3 och under andra halvan lyckades Jonathan "EliGE" Jablonowski och hans lagkamrater bara säkra en enda runda. Cloud9 stängde kartan med 16-4.

Mirage var Cloud9's kartval och den började utan tvekan bra för Tarik "tarik" Celik och gänget. Uppe 5-0 släppte de första rundan till Liquid, som stärkte sitt försvar genom att vinna fem av de kommande sex rundorna. Vid halvtid ledde Celiks mannar med 9-6 och deras ledning fortsatte in på andra halvan. Snart säkrade de matchpunkt efter en vunnen 1vs3-clutch från Tyler "Skadoodle" Latham. Rundan därefter stängde de kartan med 16-11 och kommer att möta SK i morgondagens övre slutspelsfinal.Artikelbild: Beyond the Summit
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..