×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninjas in Pyjamas faller i sin inledande cs_summit-match

1
Det blev inga jubel från Ninjas in Pyjamas i Los Angeles under natten efter att de ställts mot Team Liquid i en match som togs till samtliga kartor. Bortsett från svenskarnas besvikelse toppade resterande förhandsfavoriter sina matcher.
De inledande matcherna för cs_summit 2 gick snabbt förbi, den längsta matchen visade sig vara den mellan Ninjas in Pyjamas och Team Liquid som gick till alla tre kartor. Kvällen inleddes med en klar vinst till förhandsfavoriterna i SK Gaming efter att de slagit Torqued på två raka kartor. I matchen därefter säkrade North dess första vinst med sina nya spelare, 2-0 över Vega Squadron.

Efter två snabba matcher var det äntligen dags för de svenska ninjorna att ta sig an Liquid. Den första kartan, Inferno, gick till ett dominerande Ninjas in Pyjamas med 16-3. Kartan därefter, Cobblestone, var inte lika lyckad för svenskarna då Lucas "steel" Lopes och hans lagkamrater slog dem med 16-8. Den tredje kartan blev en nagelbitare för fansen. NiP kunde tyvärr inte ta det enda vägen och Liquid stängde Overpass med 16-14, för att vinna matchen. Dagen, eller snarare natten, avslutades med vinst till de senaste majorvinnarna i Cloud9 över Heroic.

Resultat, 8 februari



Artikelbild: Beyond the Summit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..