×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

Heroic plockar in RUBINO som inhoppare

1
Ruben "RUBINO" Villarroel har funnit ett nytt hem i Heroic, där han kontrakteras som inhoppare för laget. Rykten menar dock att Patrick "es3tag" Hansens plats i startfemman är i fara.
I januari släppte Team Dignitas norska Ruben "RUBINO" Villarroel från sitt kontrakt och spelarens framtid har varit osäker. Nu har han dock funnit ett nytt hem då Heroic valt att plocka in honom som inhoppare för laget. Hans resa under organisationens fana börjar efter att det danska laget kommit återvänt från cs_summit 2, som börjar under morgondagen.

Villarroel har tidigare spelat under en dansk trupp mellan 2015 och 2017, då han spelade för dåvarande Dignitas som sedan blev North. Trots att Heroic gått ut med att han får en plats som inhoppare för laget så är det mycket möjligt att han får en permanent plats. Detta då rykten menar att Patrick "es3tag" Hansen inte presterat som förväntat under de åtta månaderna han spelat för dem och hans framtid i laget ska vara högst osäker.


Heroic bekräftade nyförvärvet
Twitter
Rykten menar att han kommer att ta över Hansens plats
flickshot.fr
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..