×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Envyus bänkar SIXER — befordrar hAdji från akademilaget

1
Team Envyus har gjort ännu ett spelarbyte. Det är Christophe "SIXER" Xia som tvingas värma upp bänken och i hans ställe ersätter akademispelaren Ali "hAdji" Haïnouss.
Under en vecka har gått sedan Envy officiellt bänkade Alexandre "xms" Forté för att ersätta honom med Fabien "kioShiMa" Fiey och nu har organisationen valt att göra ytterligare ett spelarbyte. Det är Christophe "SIXER" Xia som denna gång placeras på bänken och i hans ställe ersätter Ali "hAdji" Haïnouss från Envyus Academy. I och med att laget nu valt att bänka sin AWP:er ryktas Vincent "Happy" Schopenhauer ta över den rollen, men laget kommer inte att förlita sig på en sniper hädanefter.

Xia har varit en del av Envyus sedan slutet av 2016 men har, under sin 15 månaders tid under lagets fana, inte presterat på topp vilket är en orsak till att han nu blivit petad från startfemman. Hans ersättare, Haïnouss, blev en del av organisationens akademilag i april 2017 och har sedan dess hjälpt laget att vinna Gfinity Elite Series UK Season 2. Han agerade även inhoppare för huvudlaget under Starseries i-League CS:GO Season 4-kvalet, en turnering de inte lyckades kvala till.


Organisationen offentliggjorde nyheterna via en video
Twitter
Schopenhauer väntas ta över AWP-rollen
flickshot.fr
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..