×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Inget ESL Pro League för Godsent — Na'vi och Space Soldiers vidare

1
Efter att nedflyttningsmatcherna färdigspelades under måndagen är laglistan för ESL Pro League Säsong 7 nu komplett. De sista två platserna fylls av Natus Vincere och Space Soldiers efter vinster mot Godsent.
Efter att Natus Vincere ochGodsent placerat sig på tolfte- respektive trettondeplats i den föregående säsongen tvingades de inför den sjunde säsongen av ESL Pro League att spela nedflyttningsmatcher för att behålla sin plats i högstadivisionen. I den första matchen ställdes de båda emot varandra om den första platsen och det krävdes tre kartor innan Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater stod som vinnare.


Godsent fick en ny chans att behålla sin Pro League-plats i en match mot MDL-tvåan Space Soldiers men även där föll svenskarna pladask. Efter en total överkörning på Cobblestone följt av en jämn batalj på Inferno blev det ändå rymdsoldaterna som blir sista laget in i nästa säsong av ESL Pro League.


Godsent blev i och med det nedflyttade till ESEA MDL där de kommer att ställas mot bland andra Virtus.pro och Gambit Esports i sin kamp att återta en plats i högstaligan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..