×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Turkiet

Rfrsh offentliggör Blast Pro Series Istanbul — Space Soldiers inbjudna

1
Space Soldiers har blivit inbjudna till årets första Blast Pro Series-turnering som kommer att ta plats i Istanbul, Turkiet. Detta blir landets första stora CS:GO-evenemang och Blast menar att det var ett naturligt val för nästa stopp.
Efter att Blast Pro Series Copenhagen visade sig vara en publikfavorit har Rfresh valt att återvända med en andra upplaga. Denna gång tas turneringen till Istanbul, Turkiet, vilket blir det första stora CS:GO-evenemanget i landets historia. I samband med nyheterna har arrangörerna offentliggjort att Space Soldiers, vilket är Turkiets största lag, har tagit emot den första inbjudan till turneringen. Utöver detta har Rfresh inte gått ut med några vidare detaljer gällande turneringen, bortsett från att den kommer att gå av stapeln någon gång i sommar.

Förra årets evenemang i Köpenhamn, Danmark, vanns av SK Gaming och hade ett helt nytt koncept i åtanke vid produktion. Samtliga deltagande lag spelade samtidigt på ett flertal scener, framför en hurrande publik i Royal Arena. Enligt turneringens producent, Jordi Roig, var det ett naturligt val att placera nästa evenemang i Istanbul och enligt honom är det ingen tvekan om att det kommer att bli ett ytterligare ett toppande event. Turneringen kommer än en gång husera sex lag, varav endast Space Soldiers blivit offentliggjorda. De fem resterande lagen väntas även dem bli inbjudna, då Blasts debutturnering inte höll i någon form av kvalprocess.

Blast Pro Series Istanbul

Space Soldiers
Världen Inbjudan #2
Världen Inbjudan #3
Världen Inbjudan #4
Världen Inbjudan #5
Världen Inbjudan #6

Det officiella pressmeddelandet kring Turkiet-stoppet
mynewsdesk.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..