×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Heroic och Hellraisers kvalar till Starseries i-League CS:GO Season 4

1
Andreas "MODDII" Fridhs Heroic och Hellraisers står klara för Starseries i-League CS:GO Season 4 efter att de slagit Team Envyus respektive Vega Squadron i kvalsemifinalerna. Ikväll väntar kvalfinalen mellan de avancerande lagen.
Mer svenskt i den kommande upplagan av Starseries i-League CS:GO efter att Heroic, med svenska Andreas "MODDII" Fridh i startfemman, lyckats ta sig igenom kvalprocessen. Efter att laget slagit ut Godsent ställdes de mot Envy för att säkra sin plats i Kiev, Ukraina. Semifinalen började dock inte speciellt bra för den nästintill heldanska femman, då de föll mot fransmännen på Nuke med 7-16. Heroic återhämtade sig inför nästkommande karta, Inferno, som de stängde med dominerande 16-4. Den avgörande kartan var Train dit Fridhs lag tog med sitt momentum från den tidigare kartan. De avslutade matchen med 16-7, vilket gav dem en plats i den fjärde Starseries-säsongen.

På andra sidan slutspelsträdet briljerade Hellraisers efter att de slagit ut AGO Esports i kvartsfinalen. De ställdes mot Vega Squadron i dagens andra semifinal med start på Overpass, vilket var den europeiska femmans kartval. Trots att det såg ut att bli vinst till Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk och hans mannar redan vid halvtid, så var det först efter en övertid som de kunde stänga kartan, 19-15. Den andra kartan gick aningen lättare för Hellraisers, då de fullkomligt körde över den ryska skvadronen på Inferno med 16-7. Trots att båda lagen redan säkrat varsin plats i Kiev, så kommer de att ställas mot varandra i kvalfinalen ikväll.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..