×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rykte: Godsents ägare vill sälja organisationen

1
Nya rykten menar att samtliga aktieägare i Godsent vill sälja av sig organisationen. En orsak till detta kan vara WESA:s regelverk alternativt att Rfrsh kontrakt med Godsent snart löper ut. Organisationens CS:GO-lag uppges vara en del av försäljningen.
Enligt den franska nyhetssajten Flickshot.fr uppges samtliga aktieägare i Godsent vilja sälja av sig organisationen. Bland ägarna finnes danska Rfrsh, som också är delägare i både Astralis och Heroic. Enligt WESA:s nya regelverk, som infördes 2017, får flera organisationer inte vara knutna till varandra för att få tillåtelse att delta i WESA-turneringar så som ESL Pro League, IEM och ESL One-evenemang.

Reglerna, som inom kort måste uppfyllas från organisationernas sida, kan vara en orsak till att aktieägarna nu valt att sälja av sig Godsent. En annan orsak kan vara att organisationens och Rfrsh kontrakt snart löper ut. Godsent skapades 2016 av Markus "pronax" Wallsten tillsammans med hans dåvarande lagkamrater Simon "twist" Eliasson, Jonas "Lekr0" Olofsson, Mathias "Pauf" Köhler och Andreas "znajder" Lindberg. Tanken bakom organisationen var att den skulle vara delvis spelarägd, men nu när samtliga aktieägare uppges sälja av sig sina delar betyder det att nya intressenter kan gå in och kontrollera organisationen. Enligt Flickshot är även organisationens CS:GO-lag en del av försäljningen.


Enligt ryktena kan det hända att även Astralis eller Heroic kommer att gå igenom samma procedur
flickshot.fr
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..