×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Rykte: Godsents ägare vill sälja organisationen

1
Nya rykten menar att samtliga aktieägare i Godsent vill sälja av sig organisationen. En orsak till detta kan vara WESA:s regelverk alternativt att Rfrsh kontrakt med Godsent snart löper ut. Organisationens CS:GO-lag uppges vara en del av försäljningen.
Enligt den franska nyhetssajten Flickshot.fr uppges samtliga aktieägare i Godsent vilja sälja av sig organisationen. Bland ägarna finnes danska Rfrsh, som också är delägare i både Astralis och Heroic. Enligt WESA:s nya regelverk, som infördes 2017, får flera organisationer inte vara knutna till varandra för att få tillåtelse att delta i WESA-turneringar så som ESL Pro League, IEM och ESL One-evenemang.

Reglerna, som inom kort måste uppfyllas från organisationernas sida, kan vara en orsak till att aktieägarna nu valt att sälja av sig Godsent. En annan orsak kan vara att organisationens och Rfrsh kontrakt snart löper ut. Godsent skapades 2016 av Markus "pronax" Wallsten tillsammans med hans dåvarande lagkamrater Simon "twist" Eliasson, Jonas "Lekr0" Olofsson, Mathias "Pauf" Köhler och Andreas "znajder" Lindberg. Tanken bakom organisationen var att den skulle vara delvis spelarägd, men nu när samtliga aktieägare uppges sälja av sig sina delar betyder det att nya intressenter kan gå in och kontrollera organisationen. Enligt Flickshot är även organisationens CS:GO-lag en del av försäljningen.


Enligt ryktena kan det hända att även Astralis eller Heroic kommer att gå igenom samma procedur
flickshot.fr

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..