×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

Richard Lewis, moses med flera kommer leda tittarna genom Eleague Major Boston

1
Ett flertal välkända ansikten kommer att leda tittarna genom Eleague Major Boston-sändningen som börjar den 12 januari. Bland profilerna finns Richard Lewis, Jason "moses" O'Toole och Henry "HenryG" Greer.
I samband med informationen kring seedning och de inledande matcherna under majorkvalet så offentliggjorde arrangörerna vilka profiler som kommer att leda tittarna genom sändningen av Eleague Major Boston. Evenemanget går av stapeln den 12 januari och kommer att avslutas med att kröna majormästarna den 28 januari. I tre steg kommer de lag som tog sig till toppen under PGL Major Krakow, samt de lag som avancerat från diverse minorturneringar runt om i världen, att ställas mot varandra. De olika stegen går under namnen "New Challengers", "New Legends" och "New Champions".

Turneringens värd kommer att vara Eleagues Richard Lewis, som kommer att få hjälp från scenen av den välkända scenvärden Sue "Smix" Lee. Tillsammans med Lewis kommer vi att få se Jason "moses" O'Toole samt Janko "YNk" Paunović som analytiker. Kommenterar gör bland andra Henry "HenryG" Greer och Anders Blume. Ett ansikte, som tidigare varit med under majorturneringar runt om i världen, som inte kommer att ta plats i USA är Auguste "Semmler" Massonnat som numera lämnat Counter-Strike-scenen bakom sig.

Profilerna som kommer att leda tittarna genom Eleague Major Boston

Storbritannien Richard Lewis (värd)
USA Sue "Smix" Lee (scenvärd)

USA Jason "moses" O'Toole (analytiker)
Serbien Janko "YNk" Paunović (analytiker)

Storbritannien James Bardolph (kommentator)
Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)
Danmark Anders Blume (kommentator)

Profilerna offentliggjordes i samband med majorkvaldetaljerna
eleague.com

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..