×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

freakazoid kontrakt med Echo Fox har gått ut — fortsätter satsningen i Swole Patrol

1
Över ett år har passerat sedan Echo Fox gjorde sig av med huvuddelen av sitt amerikanska CS:GO-lag, men först nu lämnar den sista spelaren organisationen. Detta då det har meddelats att Ryan "freakazoid" Abadir, som har streamat för Echo Fox, nu har lämnat.
Det var i slutet av 2016 som Echo Fox meddelade att de släppt majoriteten av sina CS:GO-spelare. Ryan "fREAKAZOiD" Abadir behölls dock inom organisationen i egenskap av streamare, samtidigt som han under 2017 har spelat med ett par olika lag. Nu blir satsningen med ett utav dessa, Swole Patrol, permanent.

Laget, i vilket Abadir spelar tillsammans med sin bror Austin "Cooper" Abadir, har siktet inställt på ESEA Mountain Dew League och möjligheten att kvalificera sig för ESL Pro League. Laget har redan rönt en del framgångar, detta genom att vinna den amerikanska delen av Legends Series - vilket har gett dem en plats i Legends Cup.

Tackar Echo Fox, som han beskriver som lojala och ärliga, i en tweet
Twitter

Målet med nya laget är att ta sig tillbaka till en Major, samt att vinna längst med vägen
dust2.us

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..