×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Epsilon släpper sin svenska femma

1
Bristande resultat har lett till att Epsilon nu släppt sin svenska femma. Organisationen har ännu inte offentliggjort deras ersättare, men Owen "smooya" Butterfield har gått ut med att de kommer att satsa på hans lag.
Efter att Gfinity offentliggjorde att den tredje säsongen av Elite Series inte kommer att innehålla Counter-Strike: Global Offensive gick Epsilon ut med att de släpper sin svenska femma. Laget blev en del av organisationen i oktober och tog en andraplats under Gfinity Elite Series andra säsong, vilket var en förlust för organisationen som vunnit ligan under dess första säsong.

Epsilon förklarade i sitt uttalande att de kommer att gå ut med mer information kring framtiden inom en snar framtid. Deras tidigare spelare, Owen "smooya" Butterfield har tidigare skrivit att hans lag är organisationens nya projekt, men Epsilon har inte sagt att så är fallet.

Följande spelare står nu utan kontrakt


Epsilon tackade svenskarna för tiden under organisationen
epsilon-esports.com
Butterfield skrev att hans lag är den nya Epsilon-femman
Twitter
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..