×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Gambit missar WESG:s asiatiska regionfinaler

1
Gambit Esports kommer inte att spela i WESG:s asiatiska regionfinaler på grund av visumproblem. Organisationen menar att arrangörerna inte skickade speciella inbjudningar till spelarna, vilket de blivit lovade, vilket försvårar dess chanser att säkra visum till Kina.
De regerande majormästarna i Gambit Esports kommer att missa WESG:s asiatiska regionfinaler, detta på grund av visumproblematik. Enligt organisationen skulle arrangörerna skicka speciella inbjudningar till spelarna för att de skulle få hjälp med sina visum, något de aldrig gjorde. I ett uttalande förklarar Gambit att dess spelare befunnit sig i Kiev, Ukraina, i ungefär ett år. Detta innebär att alla redan har uppehållstillstånd i Ukraina, vilket gör att de måste få en inbjudan med en speciell streckkod från turneringsarrangörerna för att ta sig in i Kina.

Nu kommer laget att stanna i Kiev för att fortsätta sitt bootcamp fram till den 15 januari för att sedan flyga till Nordamerika för att delta i Eleague Major Boston. WESG:s asiatiska regionfinaler, som skickar sex lag vidare till huvudturneringen, kommer att ta plats i kinesiska Changzhou mellan den 10-13 januari och Gambit kan bli ersatta av laget Kyrgyzstan.

Gambits officiella uttalande gällande situationen
gambit.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..