×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Astralis toppar grupp B och avslutar första dagen av ECS-finalerna i Cancun

3
Tidigare under kvällen fick vi se svenska Fnatic segla förbi motståndet i grupp A, för att säkra en semifinalplats i Maxiko. Nu står det klart att Astralis gör dem sällskap, efter vinst med 16-13 över Faze Clan i grupp B.
Den första dagen av ECS-finalerna i Cancun, Mexiko, har lidit mot sitt slut och efter vinnarmatchen för grupp B lyckades Astralis säkra dagens andra semifinalplats. Tidigare under dagen kunde svenska Fnatic plocka den första semifinalplatsen, efter vinst mot Optic Gaming i vinnarmatchen för grupp A, vilket innebär att grupptvåorna i grupp B kommer att få möta svenskarna i jakten på en finalplats, medan tvåorna i grupp A får möta Astralis.

I öppningsmatchen för grupp B vann Astralis mot Cloud9 på Train, med 16-11. Danskarna avancerade till gruppens vinnarmatch där de skulle få möta Faze Clan. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater tog sig till vinnarmatchen efter vinst mot Team Liquid på Mirage, med 16-12. Efter en oerhört jämn match på Cobblestone var det dock, som tidigare nämnts, den danska femman som säkrade gruppvinst samt en semifinalplats.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..