×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic krossar Optic på Cobblestone — vidare till semifinal i Cancun

2
Svenska Fnatic står klara för semifinal i Cancun, Mexiko, efter vinst över Optic Gaming i vinnarmatchen för grupp A. De fullkomligt krossade Optic med 16-2 på Cobblestone.
Fnatic vann tidigare i dag dess inledande match mot Luminosity Gaming i Cancun, Mexiko, under ECS-finalerna. De skickades därmed vidare till grupp A:s vinnarmatch, där de fick möta Optic Gaming som tidigare under kvällen slagit Mousesports med 16-4 på Mirage.

Det blev en oerhört ensidig vinnarmatch på Cobblestone då Fnatic, trots att Emil "Magisk" Reif lyckats säkra den första pistolrundan till sitt lag, lyckades stänga första halvan med hela 13-2 på resultattavlan. Dominansen fortsatte in på andra kartan när Maikil "Golden" Selim fick dubbla frags i andra pistolrundan vilket i sin tur gav svenskarna full kontroll. Fnatic stängde kartan med 16-2, vilket inte bara gav dem förstaplatsen i gruppen utan även en plats i semifinalerna.

Vinnarmatch, Grupp A

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..