×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic öppnar med en vinst i Cancun

1
Svenska Fnatic har fått en bra start på ECS-finaler i mexikanska Cancun. Första matchen, som spelades mot Luminosity Gaming, slutade med vinst.
Det blev alltså svenska Fnatic och brasilianska Luminosity Gaming som fick äran att inleda finalhelgen av Esports Championship Series, ECS, på plats i Cancun, Mexiko. Matchen den utspelade sig på Cobblestone och det var Fnatic som började på den försvarande sidan. Där stod de för en gedigen insats och kunde efter 15 spelade rundor gå till sidbytet med en 10-5-ledning.

Fnatic kunde rätt snabbt sticka iväg och skaffa sig matchboll, genom att ställa sig på 15 vunna rundor. Vid det tillfället låg Luminositys rundskörd på blygsamma sju. Ändå skulle det brasilianska laget komma att närma sig svenskarna genom att vinna fem raka rundor, men där tog det hela slut. Fnatic, med de båda 30-bombarna Robin "flusha" Rönnquist och Jonas "Lekr0" Olofsson i spetsen, vann slutligen matchen med 16-12. Nu väntar en vinnarmatch mot segrarna i matchen mellan Optic Gaming och Mousesports.

Öppningsmatch, Grupp A

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..