×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

ESL offentliggör kvaldetaljer för IEM Katowice

1
ESL har offentliggjort närmare detaljer kring kvalprocessen för nästa års upplaga av Intel Extreme Masters Katowice. Fyra europeiska lag kommer att kvala, medan resterande regioner delar på de sista kvalplatserna.
Inför årets upplaga av Intel Extreme Masters Katowice har ESL lagt till ytterligare fyra platser, det vill säga att antalet lag gått från 12 till 16 stycken. Innan turneringen går av stapeln från polska Katowice den 27 februari, så kommer åtta lag tillhandahållas direktinbjudningar. De resterande åtta lagen som kommer spela om prispotten, som ligger på ungefär 4,2 miljoner kronor, kommer att tas fram via olika regionkval.

Från Europa, hemregionen, väntas fyra lag avancera till huvudturneringen. Från andra sidan Atlanten, från Nordamerika, kommer två lag att kvala och de två sista lagen kommer att komma från Asien samt Oceanien. Samtliga kval kommer att spelas över en tvåstegs-process, med två öppna kval som sedan leder till ett slutet sådant.

Tider för varje kval samt ytterligare information
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..