×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Efter Philips OneBlade Cup — svara på en kort enkät och hjälp Fragbite

1
Ta en paus och svara på fyra korta frågor om Philips OneBlade, rakapparaten/trimmern som var titelsponsor till Fragbite-turneringen Philips OneBlade Cup.
Vi på Fragbite vill passa på att tacka alla er som deltog i Philips OneBlade Cup, och att ännu en gång gratulera vinnarna - det danska laget Toxic. Med turneringen några veckor bakåt i tiden vänder vi oss nu åter till er, våra besökare.

Denna gång ber vi att svara på denna mycket korta, och enkla, undersökning. Undersökningen går snabbt att svara på och du kan sedan fortsätta surfa på här på den blå sajten, eller återvända till spelandet.Tack för att du tog dig tid!
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..