×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

fribergs Optic vidare till slutspel i Odense — NiP ute efter förlust mot Misfits

1
De svenska ninjorna missar slutspelet av ESL Pro League-finalerna i Odense, Danmark, efter förlust mot Misfits. Dock står Adam "friberg" Friberg klar för slutspel tillsammans med sitt Optic Gaming.
Den sista delen av gruppspelet avslutades under gårdagskvällen efter att svenska Fnatic tidigare under dagen lyckats avancera tillsammans med Faze Clan och Hellraisers i den gula gruppen. I den röda gruppen spelade Ninjas in Pyjamas sin inledande match mot SK Gaming, som de dessvärre förlorade med 9-16. Samtidigt så plockade North upp sin första hemmavinst över sin tidigare lagkamrat, Emil "Magisk" Reif, och hans Optic Gaming.


Ninjornas sista hopp låg i händerna av Misfits, som även dem visade sig starkare än det svenska laget. SK siktade på toppen av gruppen genom att slå NRG Esports och kort därefter kunde de säkra en direkt semifinalplats genom att slå Misfits. Optic säkrade en andraplats i gruppen genom att slå NRG och Misfits hamnade på en tredjeplats och är därmed också kvalade till slutspelet. Ninjorna avslutade dagen med att vinna över North, en vinst som dessvärre inte spelade så stor roll.


Samtliga spelare har fått en välbehövlig paus under torsdagen, innan slutspelet drar igång på fredag klockan 16:00. Då möts Fnatic och Optic i den första kvartsfinalen, tätt följt av matchen mellan Misfits och Hellraisers. På lördag drar semifinalerna igång där de vinnande sidorna från kvartsfinalerna ställs mot SK och Faze.


Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..