×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Mexiko

Schemat färdiggjort inför ECS Season 4-finalerna

1
När Esports Championship Series tar sig an den fjärde upplagan blir det dags att bege sig ner till Cancun i Mexiko för att ta del av de fartfyllda finalerna. Utan någon koll på tidsskillnaderna kan det bli lite tufft, men med schemat som färdigställdes idag blir det allt enklare.
I vad som kan anses vara årets sista event väntas åtta högt uppsatta lag åka iväg till Hard Rock Café i Cancun, Mexiko där 750 000 amerikanska dollar, motsvarande ungefär sex miljoner kronor, ska delas ut i den varma hettan. För oss hemma i det kallare klimatet väntar en hel del matcher med våra svenska ansikten i både Fnatic, Faze Clan och Optic Gaming.

Turneringen tickar igång den 15 december när GSL-grupperna tar sin början. Slutspelen spelas i form av ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor, och följer det nedanstående schemat som till synes har relativt vänliga tider för svenska följare.


Fredag, 15 December

Fnatic vs. Luminosity Gaming
Optic Gaming vs. Mousesports
Vinnarmatch, Grupp A
Cloud9 vs. Astralis
Faze Clan vs. Team LiquidBO1 • 21:15 (CET)
Vinnarmatch, Grupp B

Lördag, December 16

Elimineringsmatch, Grupp A
Elimineringsmatch, Grupp B
Avgörande match, Grupp A
Avgörande match, Grupp B

Söndag, December 17

Semifinal 1
Semifinal 2
Final

Turneringsinformation och spelschema
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..