×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Optic bland de toppande lagen i röda gruppen — ninjorna på en fjärdeplats

1
NiP Gaming lyckades slå Optic Gaming i dess inledande match under ESL Pro League-finalerna i Danmark, men föll olyckligtvis mot NRG Esports. Optic lyckades dock vinna sina matcher mot SK Gaming och Misfits för att nå toppen i gruppen.
I de två första matcherna i Odense, Danmark, för den röda gruppen ställdes SK Gaming mot ett av hemmalagen, North, och NRG Esports fick möta Misfits. Båda matcherna spelades på Overpass, där SK och Sean "seang@res" Gares femma stod som vinnare. Svenska Ninjas in Pyjamas fick möta sina gamla lagkamrater, Adam "friberg" Friberg och Aleksi "allu" Jalli, i nästkommande match där ninjorna vann efter toppspel från Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. North sökte efter sin första vinst i gruppens fjärde match, men föll mot Misfits.


Optic visade sig starka, efter förlusten mot NiP, när de ställdes mot världens bästa lag i dess andra match för dagen. De slog SK på Mirage, och undvek övertid, med 16-14 på resultattavlan. Ninjorna hade dock inte samma lycka när de ställdes mot NRG i gruppens sjätte match. Trots att det på pappret såg ut som en klar vinst till svenskarna, så var det NRG som slog IEM Oakland-vinnarna. North fortsatte att söka efter dess första hemmavinst, men föll mot ett taggat NRG. Samtidigt fick Misfits sin första förlust på brädet, efter en ensidig match mot Optic. I dag fortsätter gruppspelet med de avgörande matcherna.


# Team M W L T RD TP
1 SK Gaming 5 4 1 0 30 12
2 Optic Gaming 5 3 2 0 14 9
3 Misfits 5 3 2 0 0 9
4 Ninjas in Pyjamas 5 2 3 0 -6 6
5 NRG Esports 5 2 3 0 -16 6
6 North 5 1 4 0 -22 3

Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..