×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Optic bland de toppande lagen i röda gruppen — ninjorna på en fjärdeplats

1
NiP Gaming lyckades slå Optic Gaming i dess inledande match under ESL Pro League-finalerna i Danmark, men föll olyckligtvis mot NRG Esports. Optic lyckades dock vinna sina matcher mot SK Gaming och Misfits för att nå toppen i gruppen.
I de två första matcherna i Odense, Danmark, för den röda gruppen ställdes SK Gaming mot ett av hemmalagen, North, och NRG Esports fick möta Misfits. Båda matcherna spelades på Overpass, där SK och Sean "seang@res" Gares femma stod som vinnare. Svenska Ninjas in Pyjamas fick möta sina gamla lagkamrater, Adam "friberg" Friberg och Aleksi "allu" Jalli, i nästkommande match där ninjorna vann efter toppspel från Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. North sökte efter sin första vinst i gruppens fjärde match, men föll mot Misfits.


Optic visade sig starka, efter förlusten mot NiP, när de ställdes mot världens bästa lag i dess andra match för dagen. De slog SK på Mirage, och undvek övertid, med 16-14 på resultattavlan. Ninjorna hade dock inte samma lycka när de ställdes mot NRG i gruppens sjätte match. Trots att det på pappret såg ut som en klar vinst till svenskarna, så var det NRG som slog IEM Oakland-vinnarna. North fortsatte att söka efter dess första hemmavinst, men föll mot ett taggat NRG. Samtidigt fick Misfits sin första förlust på brädet, efter en ensidig match mot Optic. I dag fortsätter gruppspelet med de avgörande matcherna.


# Team M W L T RD TP
1 SK Gaming 5 4 1 0 30 12
2 Optic Gaming 5 3 2 0 14 9
3 Misfits 5 3 2 0 0 9
4 Ninjas in Pyjamas 5 2 3 0 -6 6
5 NRG Esports 5 2 3 0 -16 6
6 North 5 1 4 0 -22 3

Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..