×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

ESL

Fnatic och Hellraisers toppar gula gruppen i Odense

1
Efter första gruppspelsdagen för grupp Yellow i Odense, Danmark, toppar Hellraisers gruppen tillsammans med Fnatic. Team Liquid och Luminosity Gaming hamnade i botten och har därmed en stor uppförsbacke inför morgondagen.
Den gula gruppen, eller grupp Yellow som den heter, toppades efter den första halvan av första gruppspelsdagen av HellRaisers och Fnatic. Dagens första matcher vanns av Maikil "GOLDEN" Selim och hans mannar, som visade sig lika starka på plats i Odense som de gjort i onlineportionen av ligan, samt Luminosity Gaming efter att båda matcherna gått till övertid vilket i sin tur gav lagen ett extra poäng på tavlan.


De två kommande matcherna slutade med vinst till Team Liquid, som spelar finalerna med Wilton "Zews" Prado, och Hellraisers visade sig snäppet starkare än Fnatic. Faze Clan plockade även dem upp en vinst, denna över Liquid, medans Astralis stängde dess match mot Luminosity med 16-11.


I gruppens två sista matcher ställdes Fnatic mot Luminosity och Hellraisers tog sig an Liquid. Jonas "Lekr0" Olofsson storspelade den svenska sidan till vinst och de kunde säkra en plats i toppen av gruppen. Hellraisers lyckades även dem vinna sin match och säkrade en förstaplats i gruppen. Lagen fortsätter gruppspelet under morgondagen och den andra gruppen tar över servrarna.


# Team M W L T RD TP
1 5 4 1 0 22 12
2 5 4 1 0 9 12
3 5 3 2 0 15 9
4 5 2 3 0 2 6
5 5 1 4 0 -20 3
6 5 1 4 0 -28 3

Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..