×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic och Hellraisers toppar gula gruppen i Odense

1
Efter första gruppspelsdagen för grupp Yellow i Odense, Danmark, toppar Hellraisers gruppen tillsammans med Fnatic. Team Liquid och Luminosity Gaming hamnade i botten och har därmed en stor uppförsbacke inför morgondagen.
Den gula gruppen, eller grupp Yellow som den heter, toppades efter den första halvan av första gruppspelsdagen av Hellraisers och Fnatic. Dagens första matcher vanns av Maikil "GOLDEN" Selim och hans mannar, som visade sig lika starka på plats i Odense som de gjort i onlineportionen av ligan, samt Luminosity Gaming efter att båda matcherna gått till övertid vilket i sin tur gav lagen ett extra poäng på tavlan.


De två kommande matcherna slutade med vinst till Team Liquid, som spelar finalerna med Wilton "Zews" Prado, och Hellraisers visade sig snäppet starkare än Fnatic. Faze Clan plockade även dem upp en vinst, denna över Liquid, medans Astralis stängde dess match mot Luminosity med 16-11.


I gruppens två sista matcher ställdes Fnatic mot Luminosity och Hellraisers tog sig an Liquid. Jonas "Lekr0" Olofsson storspelade den svenska sidan till vinst och de kunde säkra en plats i toppen av gruppen. Hellraisers lyckades även dem vinna sin match och säkrade en förstaplats i gruppen. Lagen fortsätter gruppspelet under morgondagen och den andra gruppen tar över servrarna.


# Team M W L T RD TP
1 Faze Clan 5 4 1 0 22 12
2 Fnatic 5 4 1 0 9 12
3 Hellraisers 5 3 2 0 15 9
4 Luminosity Gaming 5 2 3 0 2 6
5 Astralis 5 1 4 0 -20 3
6 Team Liquid 5 1 4 0 -28 3

Samtliga matcher, resultat och information
Fragbite
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..