×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malaysia

Grupperna inför ROG Masters avslöjade

1
Under tiden som ESL Pro League-finalerna tar plats väntar en ytterligare turnering på andra sidan jordklotet. De regerande majorvinnarna äntrar ROG Masters som kommer fyra av startskottet på torsdag med respektive grupper.
På andra sidan jordklotet, i Malaysia, finner vi en ytterligare prestigefull turnering då 250 000 amerikanska dollar, motsvarande ungefär två miljoner svenska kronor, ska delas ut bland de sex deltagande lagen. ROG Masters har tidigare haft kvalturneringar där samtliga världsdelar fått chansen att ta sig vidare till ett av de sex finallagen.

Den europeiska regionen representeras av Gambit Esports och Vega Squadron som är placerade i motsatta grupper och kan därför inte slå ut varandra under gruppspelet. Formatet följer ett round-robin gruppspel med slutspelet i form av ett, så kallat "bubble race bracket", där gruppvinnarna går direkt till varsin semifinal medan de resterande fyra lagen kämpar för de två återstående platserna.


Turneringsinformation och schema
Liquipedia
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..