×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Malaysia

Grupperna inför ROG Masters avslöjade

1
Under tiden som ESL Pro League-finalerna tar plats väntar en ytterligare turnering på andra sidan jordklotet. De regerande majorvinnarna äntrar ROG Masters som kommer fyra av startskottet på torsdag med respektive grupper.
På andra sidan jordklotet, i Malaysia, finner vi en ytterligare prestigefull turnering då 250 000 amerikanska dollar, motsvarande ungefär två miljoner svenska kronor, ska delas ut bland de sex deltagande lagen. ROG Masters har tidigare haft kvalturneringar där samtliga världsdelar fått chansen att ta sig vidare till ett av de sex finallagen.

Den europeiska regionen representeras av Gambit Esports och Vega Squadron som är placerade i motsatta grupper och kan därför inte slå ut varandra under gruppspelet. Formatet följer ett round-robin gruppspel med slutspelet i form av ett, så kallat "bubble race bracket", där gruppvinnarna går direkt till varsin semifinal medan de resterande fyra lagen kämpar för de två återstående platserna.


Turneringsinformation och schema
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..