×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Na`Vi vinner Dreamhack Winter — första titeln på över ett år

1
Det sista Dreamhack Astro Open-stoppet för året är över. Det står klart sedan ukrainska Natus Vincere säkrat titeln efter att ha besegrat Mousesports med 2-0 i turneringsfinalen.
Äntligen blev det en ny titel för Natus Vincere. Det ukrainska laget har allt sedan titeln i New York i oktober 2016 haft det riktigt tufft. Laget har dessutom gått igenom några uppmärksammade spelarförändringar. Titeln i Jönköping kom först efter att laget besegrat Team Envyus i två raka kartor under den första av turneringens semifinaler. I den andra kunde vi se Mousesports utklassa Gambit Esports i en match som även den var slut efter två kartor (16-9, 16-1).

Rivstart av Na`Vi

Natus Vinceres och Mousesports respektive vinster innebar att de båda kom att ställas mot varandra i turneringsfinalen. Där bjöd Na`Vi på en riktig stark öppning då de vann motståndarnas kartval, Cobblestone, med hela 16-4. När det sedan var dags att flytta över på ukrainarnas egna kartval, Inferno, blev det något jämnare. Faktum är att Mousesports låg i ledning med 9-6 efter att ha spelat som anfallare under den första halvan. Na`Vi hade dock inga problem med att vända på steken och vann till slut kartan med 16-11. Därmed var titeln säkrad.

Turneringsfinal


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..