×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Na`Vi vinner Dreamhack Winter — första titeln på över ett år

1
Det sista Dreamhack Astro Open-stoppet för året är över. Det står klart sedan ukrainska Natus Vincere säkrat titeln efter att ha besegrat Mousesports med 2-0 i turneringsfinalen.
Äntligen blev det en ny titel för Natus Vincere. Det ukrainska laget har allt sedan titeln i New York i oktober 2016 haft det riktigt tufft. Laget har dessutom gått igenom några uppmärksammade spelarförändringar. Titeln i Jönköping kom först efter att laget besegrat Team Envyus i två raka kartor under den första av turneringens semifinaler. I den andra kunde vi se Mousesports utklassa Gambit Esports i en match som även den var slut efter två kartor (16-9, 16-1).

Rivstart av Na`Vi

Natus Vinceres och Mousesports respektive vinster innebar att de båda kom att ställas mot varandra i turneringsfinalen. Där bjöd Na`Vi på en riktig stark öppning då de vann motståndarnas kartval, Cobblestone, med hela 16-4. När det sedan var dags att flytta över på ukrainarnas egna kartval, Inferno, blev det något jämnare. Faktum är att Mousesports låg i ledning med 9-6 efter att ha spelat som anfallare under den första halvan. Na`Vi hade dock inga problem med att vända på steken och vann till slut kartan med 16-11. Därmed var titeln säkrad.

Turneringsfinal


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..