×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

DreamHack

Slutspelsdags i Jönköping efter att Na’Vi och Mousesports säkrat slutspel

1
Andra dagen på Dreamhack Winter 2017 ägnades åt de avgörande gruppspelsmatcherna där både Natus Vincere och Mousesports säkrade varsin plats i morgondagens semifinaler. Tillsammans med Gambit och Envyus utgör lagen de sista fyra i årets sista Dreamhack-turnering.
Det var Natus Vincere som var först ut med att spela den avgörande gruppspelsmatchen mot danska Heroic. Inferno laddades upp och strax därpå innan första halvlek passerat visade det sig ukrainarna vara överlägsna med elva rundor i bagaget. Ynka sex rundor senare stängde de ute motståndet och fortsatte vidare på det dansk-svenska kartvalet, Overpass. Den enda svensken i turneringen, Andreas "MODDII" Fridh, hade inga tankar på att ge upp när han storspelade hem deras egna kartval som säkrades med 16-9. Olyckligtvis för det enda svenska hoppet hade Natus Vincere sparat en del krut till den avgörande kartan, Train. Ukrainarna radade snabbt upp elva rundor som anfallare på Train innan de enkelt spelade in de sista rundorna som försvarare och kunde därmed knyta ihop säcken med 2-1 i kartor.

Efter att ha missat en direktplats till semifinal under gårdagen var det revanschdags för den europeiska kvintetten i Mousesports. Tyska BIG stod på schemat och redan tidigt in i starten på det egna kartvalet, Overpass, hade Mousesports kastat sig fram till en ledning på elva rundor. Kvintetten hade upp till nu visat ett rejält driv innan de inkasserade kartan med 16-9. Drivet från föregående karta byggdes sannerligen upp till en dominans på Mirage, som var Mousesports egna kartval. Hela fjorton raka rundor räknades till kvintettens favör innan BIG noterade sin första runda som anfallare. Innan man visste ordet hade Mousesports redan hittat vägen till sin slutspelsbiljett efter att ha demolerat tyskarna med 16-3.

Avgörande match, Grupp A

Inferno (16 - 5)
Overpass (9 - 16)
Train (16 - 12)

Avgörande match, Grupp B

Overpass (16 - 9)
Mirage (16 - 3)

Turneringsinformation och spelschema
Fragbite

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..