×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Gambit och Envyus klara för slutspel i Jönköping

1
Invigningsdagen av Dreamhack Winter 2017 är över. Med det har även den första dagen av Dreamhack Astro Open-stoppet i Jönköping nått sitt slut. Första dagens vinnare? Titelförsvararna Gambit Esports och fransk-belgiska Team Envyus.
Gambit, som vann förra årets upplaga av Dreamhack Winter, öppnade årets sista Astro Open-stopp med en 16-10-vinst över nordamerikanska Rise Nation. Därefter väntade en vinnarmatch mot Na`Vi, som i sin första match för turneringen bemästrade Heroic, i vad som kom att bli en riktig långkörare. De vanliga, maximala, 30 rundorna nästintill fördubblades innan ett avgörande slutligen föll då Gambit fastställde slutresultatet till 31-28, och därmed var slutspelsplatsen säkrad.

Det andra laget att säkra en slutspelsplats redan under den första dagen, Envyus, gjorde så genom att först besegra BIG med 19-17 och därefter besegra Mousesports med 16-12 i gruppens vinnarmatch.

Vinnarmatch, Grupp A


Vinnarmatch, Grupp B


Turneringsinformation och spelschema
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..