×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Gambit och Envyus klara för slutspel i Jönköping

1
Invigningsdagen av Dreamhack Winter 2017 är över. Med det har även den första dagen av Dreamhack Astro Open-stoppet i Jönköping nått sitt slut. Första dagens vinnare? Titelförsvararna Gambit Esports och fransk-belgiska Team Envyus.
Gambit, som vann förra årets upplaga av Dreamhack Winter, öppnade årets sista Astro Open-stopp med en 16-10-vinst över nordamerikanska Rise Nation. Därefter väntade en vinnarmatch mot Na`Vi, som i sin första match för turneringen bemästrade Heroic, i vad som kom att bli en riktig långkörare. De vanliga, maximala, 30 rundorna nästintill fördubblades innan ett avgörande slutligen föll då Gambit fastställde slutresultatet till 31-28, och därmed var slutspelsplatsen säkrad.

Det andra laget att säkra en slutspelsplats redan under den första dagen, Envyus, gjorde så genom att först besegra BIG med 19-17 och därefter besegra Mousesports med 16-12 i gruppens vinnarmatch.

Vinnarmatch, Grupp A


Vinnarmatch, Grupp B


Turneringsinformation och spelschema
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..