×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

RUBINO hoppar in för Astralis under Pro League och ECS-finalerna

1
Astralis har offentliggjort att Ruben "RUBINO" Villarroel kommer att ersätta den fortsatt sjuka Nicolai "device" Reedtz under ESL Pro League och ECS-finalerna.
Under torsdagskvällen offentliggjorde Astralis att de kommer att spela både ESL Pro Leagues och ECS finalstadie tillsammans med Ruben "RUBINO" Villarroel. Detta eftersom lagets stjärna, Nicolai "device" Reedtz ännu inte tillfrisknat.

Enligt ett uttalande från lagets coach, Danny "zonic" Sørensen, så försämrar de ständiga spelarbytena lagets chanser. Han understryker dock att han arbetat med Villarroel tidigare och att Dignitas-spelaren kan bidra till laget.

Den norska spelaren är säkrad för både Danmark och Mexiko
Facebook

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..