×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kina

Vega Squadron avrundar China Top 2017 Shenzhens deltagarlista

1
Ryska Vega Squadron har accepterat sin inbjudan till China Top 2017 Shezhen och blir därmed det sista laget in i turneringen.
Deltagarlistan för China Top 2017 Shezhen, som kommer att spelas mellan den 18-22 november, har nu fullbordats. Det är ryska Vega Squadron, som vann den senaste upplagan av China Top i Kunshan, som har accepterat sin inbjudan till turneringen. Utöver det ryska laget så kommer två lokala lag, i form av Flash Gaming och TyLoo, delta i turneringen. De senare kommer att spela turneringen utan Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk. Det sista laget som kommer att resa till Kina är AGO Gaming , som lyckades ta platsen genom att vinna Skincoin Invitational.

Turneringen kommer att avgöras i ett dubbelt elimineringsträd och bäst av tre. Prispotten för evenemanget ligger på 110 000 dollar, motsvarande cirka 922 000 kronor, varav vinnaren kammar hem ungefär 629 000 kronor.
Deltagarlista, slutspelsträd och prisfördelning
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..