×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Vega Squadron avrundar China Top 2017 Shenzhens deltagarlista

1
Ryska Vega Squadron har accepterat sin inbjudan till China Top 2017 Shezhen och blir därmed det sista laget in i turneringen.
Deltagarlistan för China Top 2017 Shezhen, som kommer att spelas mellan den 18-22 november, har nu fullbordats. Det är ryska Vega Squadron, som vann den senaste upplagan av China Top i Kunshan, som har accepterat sin inbjudan till turneringen. Utöver det ryska laget så kommer två lokala lag, i form av Flash Gaming och Tyloo, delta i turneringen. De senare kommer att spela turneringen utan Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk. Det sista laget som kommer att resa till Kina är AGO Esports , som lyckades ta platsen genom att vinna Skincoin Invitational.

Turneringen kommer att avgöras i ett dubbelt elimineringsträd och bäst av tre. Prispotten för evenemanget ligger på 110 000 dollar, motsvarande cirka 922 000 kronor, varav vinnaren kammar hem ungefär 629 000 kronor.
Deltagarlista, slutspelsträd och prisfördelning
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..