×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 vinner iBP Masters 2017

1
Cloud9 står som vinnare i den amerikanska turneringen iBP Masters 2017 och kammar hem 50 000 dollar, motsvarande cirka 419 000 kronor. I finalen besegrade de Renegades med 2-0.
Finalerna i iBP Masters 2017 har avgjorts och det är hemmafavoriten Cloud9 som står högst upp på prispallen. För att nå finalen var laget tvungna att ta sig igenom bland andra NRG Esports i den första gruppspelsmatchen, följt av en förlust mot Renegades. Trots förlusten tog de sig ur gruppen och nådde finalen där de skulle få en chans till mot Renegades. På finalens första karta, Mirage, som var Renegades val, säkrade Cloud9 den första kartan genom bland andra Jake "Stewie2k" Yip, som lyckades döda två motståndare med kniv under samma runda och kunde vinna med komfortabla 16-6.

Den andra kartan, Train, som var Cloud9s val skulle däremot sluta mycket jämnare och gick till en övertid innan en vinnare var korad. Mycket böljande spel från båda sidor slutade 9-6 i Renegades favör och skulle fortsätta så fram till 15-15 och det var dags för övertid. Det var hemmafavoriten som drog det längsta strået, stängde övertiden med 4-1 och kartan med 19-16 för att kunna vinna Ibuypower Masters 2017 och 419 000 kronor.
Slutplaceringar och prisfördelning
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..