×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Dreamhack Open

North Academy kvalar till Dreamhack Open Winter

1
Efter en hektisk kvalprocess blev det slutligen North Academy som kommer få ta plats i Jönköping, Sverige, för Dreamhack Open Winter. I kvalfinalen slog de Space Soldiers på två tighta kartor, 19-15 på Cobblestone och 16-14 på Train.
Den slutna portionen av Dreamhack Open Winter-kvalet avslutades under gårdagskvällen och skickade North Academy vidare till årets sista Dreamhack-stopp. Lag så som Flipsid3 Tactics och Vega Squadron åkte ut redan i första rundan medan Space Soldiers tog sig enda till finalen. Innan kvalfinalen gick av stapeln så slog Norths akademilag AGO Gaming i semifinalen och den turkiska truppen slog Asger "AcilioN" Larsens mix, Mans Not Hot.

Finalserien började på Cobblestone, där North Academy tog en snabb ledning. Inne på andra halvan ledde de med 13-6, men då gjorde Space Soldiers comeback. Det såg ut som att danskarna skulle stänga kartan, men Space Soldiers tog den till övertid. Lyckan var dock inte långvarig då Nicklas "gade" Gade och hans lagkamrater knep övertidens samtliga rundor för att stänga kartan med 19-15. På Train tog de turkiska spelarna ledningen, men precis innan halvtidssignalen clutchade Frederik "acoR" Gyldstrand 1v2 och danskarna låg bara en runda back, 7-8. In på andra halvan så lyckades de få igång en vinstsvit som gav dem ledningen, 12-8. Trots att Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş mannar åter vände kartan till dess fördel, 14-12, så var det akademilaget som avslutade i topp med 16-14.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..