×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Europa

Dignitas släpper sitt herrlag

0
Team Dignitas har valt att släppa sitt lag, vilket innebär att de nu endast huserar ett damlag i Counter-Strike: Global Offensive. Orsaken kan vara bristande resultat, då de senast inte lyckades kvala till Dreamhack Winter.
Bara några få dagar efter att Team Dignitas släppt två av sina spelare, Joakim "jkaem" Myrbostad och Asger "AcilioN" Larsen, har nu organisationen valt att gå skilda vägar med resterande spelare. Lagets bästa resultat under organisationens fana har varit en tredjeplats under den europeiska minorn inför PGL Major Krakow tidigare i år.

Inte nog med att laget inte lyckades säkra en plats i den kommande minorn, så föll de i första rundan av den öppna portionen av Dreamhack Winter-kvalet. Bristen på resultat kan mycket möjligt vara orsaken till att Dignitas nu valt att släppa sitt herrlag, vilket innebär att organisationen nu bara kommer husera ett damlag inom Counter-Strike: Global Offensive.


Defs var först med att släppa informationen
defs.pt (portugisiska)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..