×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

ESL

Fnatic och NiP vidare när ESL Pro League äntrar finalstadie

5
ESL Pro League har nu avslutat det sju veckor långa ligaspelet där både Fnatic och NiP Gaming säkrat en plats i finalen. Tillsammans med ytterligare tio lag kommer de vara med och tävla för sin andel av den rejäla prispotten.
Sju veckor har passerat sedan ESL Pro League drog igång och under gårdagen fastställdes slutligen finalisterna på den europeiska respektive amerikanska sidan. Två världsdelar kommer nu drabbas samman i en final som präglas av en hel del svenska spelare från båda sidorna av världen.

Från den europeiska sidan finner vi inga mindre än Fnatic och Ninjas in Pyjamas som slutade etta respektive femma i den europeiska ligan. Tillsammans med Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan utgör svenskarna mer än en tredjedel av antalet deltagare från den europeiska sidan.

Den amerikanska sidan går heller inte lottlös utan någon svensk då även Adam "friberg" Friberg såg till att sitt Optic Gaming säkrade en plats i Odense. Om vyerna vidgas en aning räknas även antalet nordiska spelare till uppemot hälften av antalet deltagare i ESL Pro League-finalerna, vilket sannerligen bäddar för en mäktig upplevelse i Odense, Danmark.

ESL Pro League-finalerna äntrar Sparekassen Fyn Arena i Odense den femte december och fortsätter därefter fem dagar framåt då över sex miljoner svenska kronor ska delas ut.


Information om ESL Pro League-finalerna
ESL Pro League


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..