×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Brollan får chans i fnatic under WESG-finalerna

1
Ludvig "Brollan" Brolin har idag bekräftats få chansen att spela för fnatic under de europeiska WESG-finalerna. Bakgrunden till anledningen är att Freddy "KRIMZ" Johansson blir frånvarande.
I ett pressmeddelande publicerat på Fnatic.com bekräftas det idag att Freddy "KRiMZ" Johansson blir frånvarande från både DreamHack Winter och de europeiska WESG-finalerna. Anledningen till att Johansson missar turneringarna beskrivs i meddelandet som “schemarelaterade problem samt oförutsedda familjeproblem”.

Fnatic nämner även att man beslutat avstå från att delta i DreamHack Winter men vill fortfarande bära fanan högt genom att låta Ludvig "Brollan" Brolin få chansen att komplementera tomrummet under WESG-finalerna. Den svenska femtonåringen sägs vara en av de uppkommande talangerna och får därför en ypperlig chans att utvecklas under de europeiska WESG-finalerna.

Johansson beräknas återvända tillbaka i tid för ESL Pro League-finalerna som äntrar Sparekassen Fyn Arena i Odense den 5 december.

Pressmeddelandet publicerat på Fnatic.com
Fnatic

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..