×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan får chans i fnatic under WESG-finalerna

1
Ludvig "Brollan" Brolin har idag bekräftats få chansen att spela för fnatic under de europeiska WESG-finalerna. Bakgrunden till anledningen är att Freddy "KRIMZ" Johansson blir frånvarande.
I ett pressmeddelande publicerat på Fnatic.com bekräftas det idag att Freddy "KRiMZ" Johansson blir frånvarande från både DreamHack Winter och de europeiska WESG-finalerna. Anledningen till att Johansson missar turneringarna beskrivs i meddelandet som “schemarelaterade problem samt oförutsedda familjeproblem”.

Fnatic nämner även att man beslutat avstå från att delta i DreamHack Winter men vill fortfarande bära fanan högt genom att låta Ludvig "Brollan" Brolin få chansen att komplementera tomrummet under WESG-finalerna. Den svenska femtonåringen sägs vara en av de uppkommande talangerna och får därför en ypperlig chans att utvecklas under de europeiska WESG-finalerna.

Johansson beräknas återvända tillbaka i tid för ESL Pro League-finalerna som äntrar Sparekassen Fyn Arena i Odense den 5 december.

Pressmeddelandet publicerat på Fnatic.com
Fnatic

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..