×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Norge

Norges bästa lag gör upp i Telenorligaen-finalerna i helgen

1
Under helgen kommer fyra av Norges bästa CS:GO-lag att ställas mot varandra. Det är nämligen dags för Telenorligaens-finaler som kommer att spelas i Lillestrøm under Spillexpo.
Den norska eliten kommer under helgen att spela finalerna i Telenorligaen som avgörs under den årliga spelmänssan, Spillexpo. Bland deltagarna hittar vi spelare som bland andra Jon "ztk" Erik Øygarden och Henrik "becker" Becker, som senast representerade Norse tillsammans, men kommer nu att ställas mot varandra. De lag som tagit sig igenom hela ligan för att nå finalerna är Kingpins, Acapella, BX3 och Fact Revolution.

När Fragbite når Kingpins lagkapten Anders "aNdz" Kjær bara timmar före finalerna berättar han att laget har goda chanser att vinna turneringen och fortsätter att de ser sig själva som favoriter och att de bör ha bra kontroll mot vilket lag de än möter i Norge. Senaste turneringen Kingpins spelade var Gigacon, där de besegrade BX3 i finalen med 2-0

De fyra ovanstående lagen kommer att tävla om en prissumma på totalt 16 980 dollar, motsvarande ungefär 142 000 svenska kronor varav segraren tar lite mer än hälften av prissumman.
Deltagarlista, slutspel och prisfördelning
Liquipedia

Artikelbild: Gamer.no


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..