×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic plockar in peacemaker som ny coach

1
Heroic har gått ut offentligt med vem som ersätter Henrik "FeTiSh" Christensen i coach-rollen. Det blir Luis "peacemaker" Tadeu som tar på sig rollen för det dansksvenska laget.
Det var drygt två veckor sedan Henrik "FeTiSh" Christensen lämnade coach-positionen för Heroic. Laget annonserade då direkt att de letade ersättare och har nu hittat rätt man för jobbet. Det blir den brasilianske coachen Luis "peacemaker" Tadeu som får förtroende att hjälpa Heroic komma ett steg närmare titlarna.

Luis "peacemaker" Tadeu sågs senast bakom Tyloo och har under de senaste två åren coachat sex olika lag, där Liquid får ses som den hittills mest framgångsrika perioden med bland annat en finalplats på majorn ESL Cologne 2016. I offentliggörandet tydliggörs att det är en tillfällig ersättning som kan förlängas om båda parter är nöjda med samarbetet. Heroic, med sin nya coach, kommer i LAN-sammanhang att synas på Dreamhack Winter härnäst.


Det offentliga uttalandet från peacemaker och Heroic
heroic.gg

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..