×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Världen

Grupperna inför IeSF Världsmästerskapen avslöjade — svenska Duttdutt i grupp D

1
IeSF Världsmästerskapen för året 2017 annonserades tidigare i år och med endast en dag kvar har arrangörerna avslöjat gruppfördelningen mellan lagen. Svenska Duttdutt börjar sin väg i grupp D tillsammans med fyra ytterligare lag.
International e-Sports Federation, förkortat IeSF, har enligt sig själva ständigt strävat efter att sammanfoga samtliga regioner till en internationell världsturnering i ett, till synes inofficiellt, ‘Världsmästerskap’. Invigningen, som tar plats under torsdagen, förväntas sätta tonen för turneringen som sträcker sig över fyra dagar och garanterar 20,000,000 Sydkoreanska Won, motsvarande ungefär 150 000 kronor, i prispotten.

Trots det minimala deltagandet av europeiska lag finner vi svenska duttdutt i grupp D som delas med ytterligare fyra lag. Grupperna var egentligen menade att bestå av fem lag, men då tre av lagen förklarades frånvarande i sista minuten har arrangören valt att krympa resterande grupper till fyra lag. Nedan följer svenskarnas grupp tillsammans med länkar till spelschema och information angående turneringen.

Spelschema och turneringsinformation
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..