×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Grupperna inför IeSF Världsmästerskapen avslöjade — svenska Duttdutt i grupp D

1
IeSF Världsmästerskapen för året 2017 annonserades tidigare i år och med endast en dag kvar har arrangörerna avslöjat gruppfördelningen mellan lagen. Svenska Duttdutt börjar sin väg i grupp D tillsammans med fyra ytterligare lag.
International e-Sports Federation, förkortat IeSF, har enligt sig själva ständigt strävat efter att sammanfoga samtliga regioner till en internationell världsturnering i ett, till synes inofficiellt, ‘Världsmästerskap’. Invigningen, som tar plats under torsdagen, förväntas sätta tonen för turneringen som sträcker sig över fyra dagar och garanterar 20,000,000 Sydkoreanska Won, motsvarande ungefär 150 000 kronor, i prispotten.

Trots det minimala deltagandet av europeiska lag finner vi svenska i grupp D som delas med ytterligare fyra lag. Grupperna var egentligen menade att bestå av fem lag, men då tre av lagen förklarades frånvarande i sista minuten har arrangören valt att krympa resterande grupper till fyra lag. Nedan följer svenskarnas grupp tillsammans med länkar till spelschema och information angående turneringen.

Spelschema och turneringsinformation
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..